7 leuke dino cadeautjes

 

Veel jongens zijn (een periode) dinoliefhebbers. Wat is er dan leuker dan je zoon of kleinzoon te verrassen met een dinocadeautje. Als hij jarig is, bijvoorbeeld, maar ook als presentje bij het halen van zijn zwemdiploma of gewoon omdat je trots bent omdat hij niet meer uit zijn bed komt in de avond… Ik zocht de leukste dinocadeautjes voor je op!



SES metaal constructieset Dino

Je zoon bouwt met deze constructieset de stoerste dino’s! Hoe leuk wil je het hebben? Met de boutjes en de moertjes kan hij de foam- en metaal onderdelen in elkaar schroeven en zo een mooie dino maken. Uit de reviews komt naar voren dat de kinderen er lekker mee bezig zijn en het een goede kwaliteit is. Er komt ook wel uit naar voren dat het erg kleine onderdelen zijn dus dat de leeftijdsindicatie wel heel jong is.

Leeftijd: 9 – 12 jaar (jonger is volgens de gebruikers erg optimistisch).

Meer weten?


Ravensburger TipToi Pocket boek

Ontdek met paleontoloog Floris Fossilus meer over meer dan 30 soorten dinosauriërs! Hoe was het leven hier op aarde in de tijd van de dino’s? Het pocket boek bevat 16 bladzijden en biedt spannende geluiden en afwisselende interactieve spellen. Tiptoi is een innovatief leersysteem waarbij het kind met een speciale stift op een afbeelding of een tekst kan tippen. Er zullen dan geluiden klinken of bijvoorbeeld muziek. De stift moet je apart aanschaffen.

Leeftijd: 4 – 7 jaar

Meer weten?


 Paw Patrol Dino rescue kleurboek

Paw Patrol op Dino rescue! Lekker kleuren in dit leuke prehistorische reddingsmissie kleurboek! Geen dino te groot, geen pup te klein…

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Meer weten?


Scooter Dino Rugzak

Met je dino op je rug naar school. Een heel leuk cadeau voor de eerste keer naar school, bijvoorbeeld. Maar uiteraard ook gewoon leuk voor iedere dino fan!

Leeftijd: kinderen

Meer weten?


Dino speelset van Fidgy

Uren spelen met je dino’s, wie wil dat nou niet als je een echte dinoliefhebber bent? Dit is een prachtige dinosaurus truck. Het wordt geleverd met 3 pullback dino racers, een afvuursysteem, een glijbaan en 8 attributen. Door de grote rubberen wielen ook heerlijk om buiten mee te spelen! Het materiaal is verder zacht en heeft afgeronde hoeken. Ideaal voor de kleintjes dus. Het is leuk om in de winter binnen mee te spelen en in de zomer mee te nemen naar het terras!

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Meer weten?


Dino’s met speelmat

Speel met je dinosaurussen op een machtig mooi speelmat, zodat het net lijkt of je echt in een park of bos zit. Met maar liefst 9 dino’s, 2 speelbomen en dus de mat. De mat is 70 x 80 cm. Om samen met je broertje, vriendje (of zusje natuurlijk) mee te spelen of gewoon lekker weg te dwalen in je eigen fantasie. Maar ook mooi als decoratie op een leuke dino slaapkamer!

Leeftijd: 3 – 10 jaar

Meer weten?


Schleich dinosaurus speelset Grote Vulkaan Expeditie

Schleich heeft meerdere speelsets, zodat je eindeloos kunt uitbreiden. Deze set bestaat uit een grote vulkaan, die lijkt uit te barsten door lichteffecten, en heeft in totaal 36 onderdelen. Er is een dino-onderzoeker, dino’s, stenen, plantjes en nog veel meer. Zoals aangegeven zijn er nog meer dinosets van Schleich en je kunt ook nog los dino’s kopen.

Leeftijd: 4 – 12 jaar

Meer weten?

 


Reacties