De 7 leukste LEGO dozen voor pubers

Ben jij zelf groot geworden met LEGO? Of was jouw zoon (of dochter natuurlijk) altijd al gek op Duplo en later de LEGO blokjes? Niet vreemd, want LEGO is altijd al leuk geweest om mee te spelen. Maar nu die pubers jarig zijn weet je misschien even niet meer wat je nu weer eens geven zal... Geen nood: want ook nu is LEGO gewoon nog heel leuk om te geven! En daarom bij deze: de leukste LEGO dozen voor je puber (of jezelf!).



Wat geef ik een puber?
Daarmee heb je meteen een probleem minder. Want altijd enkel en alleen maar geld geven aan je puber is ook niet leuk, toch? 

Activiteiten met je puber
Naast een verjaardagscadeau is LEGO ook een leuke activiteit om nog weer eens samen met je oudere zoon bezig te zijn. Samen iets moois in elkaar zetten en ondertussen gezellig kletsen: prachtige momenten die je zeker mag koesteren!

Auto's of architectuur
Je kunt zeker op het gebied van voertuigen veel leuke dozen vinden van LEGO voor de oudere kids. Van een stoere Porsche tot een prachtige Harley Davidson. Maar je kunt ook een hele andere kant opgaan en juist kiezen voor het kasteel van Harry Potter. Of het vrijheidsbeeld van Amerika. Hieronder een aantal voorbeelden van leuke dozen die je eenvoudig bij Bol.com kunt bestellen. 





Reacties